Следвайте Гласове в ТелеграмБившият президент Доналд Тръмп заяви, че Америка няма

...
Следвайте Гласове в ТелеграмБившият президент Доналд Тръмп заяви, че Америка няма
Коментари Харесай

Тръмп: Левите лунатици искат да върнат истерията с Ковида преди изборите, но няма да се подчиним

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Бившият президент Доналд Тръмп съобщи, че Америка „ няма да се съобрази “ с следващия кръг от рестриктивните мерки за Ковид по отношение на пътуванията или възобновените условия за носенето на маски и слагането на ваксини. Това той съобщи във видеоклип, оповестен в обществената мрежа Truth Social.

Ето и изявлението на Тръмп:

„ Левите лунатици се пробват да върнат блокирането поради Ковид и наложителните ограничения с всички съпътстващи страхове за новите разновидности, които предстоят. Знаете ли какво още следва? Избори!

Те желаят да рестартират нервността към Ковида, с цел да могат да оправдаят още повече блокирания, още повече цензура, още повече противозаконни касички, още повече бюлетини за гласоподаване по пощата и трилиони долари подкупи за политическите им съдружници, които ще се насочат към изборите през 2024 година Звучи ли ви познато?

Имаме си работа с неприятни хора. Но всеки тиранин от Ковида, който желае да отнеме свободата ни, може да чуе тези думи: „ Няма да се подчиним! “

Така че даже не си и помисляйте за това, ние няма да затворим учебните заведения си, няма да приемем вашите забрани, няма да се съобразяваме с вашите заповеди за носене на маски и няма да поносим вашите заповеди за ваксини.

Те фалшифицираха изборите през 2020 година, а в този момент се пробват да повторят същото, като фалшифицират най-важните избори в историята на страната ни – тези през 2024 година Дори в случай че това значи да се опитат да върнат Ковида.

Но те ще се провалят, тъй като ние няма да позволим това да се случи. Когато се върна в Белия дом, ще употребявам всички налични пълномощия, с цел да понижа федералното финансиране на всяко учебно заведение, лицей, самолетна компания или система за публичен превоз, които постановат обвързване за носене на маски или слагане на ваксини. “

Инфо: " Труд "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР